Dag 2

Dag två har passerat  å de har gått förvånandsvärt bra! Ja blir ju till å med mätt på grönsakerna idag! Igår va ja la ständigt lite hungrig, men inte idag! Bra bra! Men Anna skulle göra lunch sallad, bad om inga gryn å läskiga grejer men de blev med plugg salladen som bas...så den fick ja lixom hålla på att pilla med ett tag innan ja till slut fick i mig lite mat! Å de har varit många frästelser idag vill ja lova.
De börja med en ny glass som kom in som vi skulle prova...å ja ÄLSKAR glass, men lyckades låta bli! Sen va de provsmak av godis som ja även där kunde hålla mig ifrån! Å sen så skulle Pia äta ost talrik mer eller mindre till kvällsmat/middag! Tror ni ja stod bedvid å lukta eller!? Å alla dessa bullar som ja varit tvungen att baka av och känna lukten av idag! Helt galet! Men va fan nu är de bara 5 fagar kvar! Å den tredje dagen skall ju alltid vara värst tydligen...så bara att stål sätta sig i morgon då!

Ok föresten en sak kanske inte var inom ramarna idag... Pia köpte oss en flaska vin som vi skulle fira fredagen med när vi städa! Å inte är ja människa att tvinga henne att dricka hela själv inte! Så ja fick så snällt ställa upp å dricka ett glas...eller två! Men de va rött, så de är ju helt ok! Massa antioxidanter å grejs! Men satan ja kände ju av de lilla ja fick i mig! Av de drog ja slutsatsen vegan = nykterist! Livs farligt att dricka alkohol om man bara ätit grönt! Så med den lärdomen i bakhuvudet så sitter ja nu hemma en fredag kväll när ja börjar kl 11 i morgon..!! Ja är bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback