Rättad av en 4 åring...Kul!

Ja det är så, mitt liv kretsar mer eller mindre runt jobbet, det som händer, händer där!

Som idag då ja hade serverat ett par med ett barn på typ 4 år lite mat. Ungen käka köttbullar med ketchup å de vuxna nått annat! Så eftersom att ja är en så himla trevlig prick så när dom hade ätit en stund så gick ja fram för att fråga hur de smaka. Vänder mig mot den lilla pojken, ler och säger;
- Va dom goa?!
Ungen sneglar lite fundersamt på mig och mmmmar... När ja går runt hörnet runt kylen så hör jag hur han säger till sin mamma.
- De heter in goa.
- Vad heter det då? frågar hans mamma
- Det heter goda.
Grattis då har ja blivit rättad av en liten snorunge som är 16 år yngre...KUL!

Så var ja duktig igen på jobbet så klart!
Halka på en "reka" som låg på golvet, gjorde en sån där snygg glid med foten så man håller på å hamla på röven men lyckas rädda mig med hande. rätt ner på spisen sätter ja nämligen den, rätt på plattan! Å tacka fan för att ja inte satt på just den plattan, då allihopa brukar vara på i vanliga fall! Hade kunnat gå illa känner ja!

Jo just det en till sak som ja känner MYCKET MYCKET MYCKET MYCKET frustration över. Jo det där med rättstavning vet ju de flesta hur ja är på den fronten. Inte så där väldigt grym men ja överlever lixom å de e la huvudsaken. Men så finns det en sak. Som Elin typ nackar mig om ja skriver fel på när vi söker lägenhet eller jobb eller liknande! Nått som gör mig så sjukt jävla as irriterad. Som bara är så dumt så de finns inte. Att om ja inte skriver rätt på det så blir jag inte tagen på allvar. Va fan är felet på människor??? Och det som är så himla jävla viktigt är en liten bokstav, nämligen ett G. Ja måste skriva JAG och inte bara JA, men snälla gud, va e problemet. Varför blir man inte tagen på allvar pga ett jävla G?!?! Ja menar har du nu under tiden du läst detta inlägg stört dig nått så in i norden mycket på att ja missat de där G:et lite överallt!? Eller la du ens märket till de?!
Ja tror helt enkelt att ja måste börja ursäkta mig i alla mina "viktiga" mail.

MVH Ida-Stina Sjöberg Dyslektiker (TA HÄNSYN FÖR FAN)

Kommentarer
Postat av: Adze

:) Du är atllt för söt du Ida!

Postat av: Bambi

haha du e la för go elle? tror aldrig ja har skarattat så mycke som när ja läser din blogg. Men tycker du har helt rätt. Why boder? några bokstäver hit och dit. Skriv på som du skriver. ja gillar de... ;) kram kram

2007-11-28 @ 13:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback