Jävla snö...

Stod på jobbet idag å såg hur de började snöa. Så roligt å mysigt att de blir lite vinter sa ja till Petter. Han muttra då nått om hur mycket han hata snön å att de bara e ett helvete. Men ja höll modet uppe å sa att de va så trevligt.
Men så började snön lägga sig lite. Och ja börja tänka högt på om de kanske faktiskt skulle bli lite vitt, å de va ju i så fall lite jobbigt för de blir så kallt å blött om fötterna då... Petter fortsätter att rata snön å vi faller ur ämnet en stund tills ja till min förskräckning ser att de nu ligger ett par cm snö utanför. I mindre panik säger ja till Petter att detta e fan inte sant, de kan ju fan inte komma så här helvete massa jävla satans snö nu. Ja hatar de. De bli ju bara kladdigt å kallt. Petter garvar då åt att ja bara en stund tidigare hade älskat det!
Så kollar vi bort mot spårvagns hållplatsen kollar på varandra å säger i ett; "Ska vi slå vad om hur lång tid de tar innan de står att tågen e försenade eller inställda?! Haha"
Vi skrattar åt de ett tag å de tar inte långa stunden innan de på monitorerna står "Tåg mellan Gullmansplan och Sickla Udde inställda pga, snöfall. Ersätts med buss." Hahaha! Då höll vi bara på att dö. Så kom vi med den grymma idén att vi ska springa med ett tips till SL. Ett hemligt ett som dom inte får berätta för någon annan. Å hemligheten är att "DE KOMMER SNÖA NÄSTA ÅR MED PUCKO". Ja menar SL har funnits huuur länge som helst. I snart 100 år lixom, men inte fan har dom sett mönstret. Ja de snöar på vintern. Ja de blir blöta löv på hösten. Men smarton de måste jobba på de där jäkla företaget!
Men icke. Varje år är de samma sak. Varje år får vi stå ute och frysa häcken av oss medans vi väntar på att en överfull svin varmt ersättningsbuss ska komma i så pass tid att ja hinner med nästa tåg vid bytet..

image78
Ni förstår vad ja menar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback