Berg-och-dal-bana-dag!

De e ett bra ord som beskriver hela min dag!

Börja uppåt på väg till jobbet på tvärbanan då ja såg ett så dundersött par som satt å höll om varandra å spred sin värme i vinter kylan. De fick hela mig och bli glad och känna en inrefrid, för deras skull!

Sen kom ja till jobbet och satt mer eller mindre i skiten i 9 timmar! Börjar med att ja kommer dit å möter Erik utanför. Då ingen av oss har några nycklas så var de ju bara till å vänta. 10min senare kommer Pia, inte heller hon har någon nyckel. (Mycket viktigt att lägga till att de vid de här laget var typ noll gradigt och ja höll på att dö!" Sen efter ytterligare 7 minuter så kom anders med nyckels! Tacka Gud för de, höll ju på att strycka med.
In i köket, komma på att vi har ett PM på 35 sallader som ska vara klara 11.30. Som ja typ missat å inte preppat så mycket för, FAN! Inte nog med detta, denna vackra is kalla vinterdag hade vi även en beställning på 1000 st små snittar. Av  fyra olika varianter. Bajs mupp va lång tid dom tar å göra! Så efter att ja stressat klart me alla sallader och knappt hunnit förbereda mig för lunchen så börjar den.. Å för att Henke ska hinna preppa för snittarna så står ja för helt lunchen själv = mycket spring! Stressat igenom den och försökt städa lite och vara trevlig mot alla min gästar. Som idag gästspelades av Papa Dee... (((Snubben pröjsar endast med 1000 lappar! alla gånger han varit hos oss i alla fall! man börjar ju undra!))) Så på de alla jäkla snittarna. Han precis klart med dom till kl 17 då dom skulle hämtas.

Då entligen var de dags för "lunch".  Var hungrig som en tok vid de laget å ja å Mr.M diskaren satt i baren å skratta som två dårar när vi käka! Så nu var ja åter igen på mitt galma goa humör!

Tillbaka in i köket och på knappt två timmar försöka hinna med allt de vanliga som vi vanligt vis gör på ca 6 timmar... Så de va ju bara åter in i dimman å springa fortare!

Men sen så skulle vi städa! Då vi inte längre kunde laga nån mer mat eller rosta några mera grönsaker! Då kom fnittret åter fram å vi hade så trevligt när vi städa!

En lugn och sansad tur på spårvagnen hem och va på rätt gott humör när ja kom hem..!

Tills Elin öppnar munnen... och säger att hon skulle berätta en sak för mig som ja nog inte ville höra. Bra sa jag, säg de inte då! Tyckte ja lät som en smart idé men de va de tydligen inte och Prinsessan babbla på! Så nu e de bara till att säga upp lägenheten i Strömstad, och flytta ur därifrån i slutet av året, kul med en extra hyra =P
Skyller dock inte på någon då de va ja själv som drog in mig i de här från början!

Men till slut nu när ja ligger i min sänga känner ja mig ändå ganska så tillfreds med allt! Ringer i morgon och säger upp allt som egentligen binder mig till något. Vilket gör mig så mycket friare! Nu kan ja göra vad ja vill utan att behöva tänka! Och som ett plus så kan vi snart se på digital tv här hemma!

Don't blame the sunshine. Don't blame it on the moonligt. Don't blame it on the good times. Blame it on the boggi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback