En Elin kväll!

Oj en sådan saknad! Vi kände igår allihopa nån sjuk saknad efter våran Elin!
Kvällen börja väll som alla andra brukar med mycket tjöt å nyktra bilder. Bortsett från att de va Melodifestival bingo på gång me! Gick la sådär för mig =P Men men de e en annan historia! Åter till Elin (Min grymt saknade vän!) alla vi som saknar dig så j*vla vi spela en massa musik som påminde oss om dig! Ofta hörde man någon (speciellt Emma! ) skrika över halva rummet "SÄTT PÅ EN ELIN LÅT! THE FREY - HOW TO SAWE A LIFE! NUUU!" så du kan ju gissa att den blev spelad ett par gånger! Vi prata massor om dig och hur de va när du brukade vara med! Vi övade alla på våra "Elinposer" och alla ville ju vara bäst! Men din bror va nog den som vann ändå!

image10


Men oj va mycket vi sakna dig igår Elin... Varför gör du så här mot oss? Ibland igår kunde man nästan tro att du dött för de va lixom som att du aldrig kommer tillbaka.... ELIN! KOM HEM!
Ok om vi verkligen vill så kan vi roa oss själva men de e lixom nån som fattas när vi bara är tre tjejer som är där från början...Ingen Elin....Du är saknad min vän...


Just de ja ja skrev ett inlägg igår kväll...humm...nog bäst att ja kollar upp den saken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback