Roa mig på tåget hem...!!

Jaha då ska man åter igen blir stostadsbo! Och gud så bra de känns! Känner på mig att de kommer att bli riktigt bra å riktigt roligt! Att bo med Elin är nog de bästa man kan göra!! ...tror jag i alla fall!! Men bara de ja har hört om den staden å de ja hört om lägenheten å allt annat gör att ja längtar väldigt, väldigt mycket till söndag då vi ska åka upp! Ooo så mycket ja längtar! Ja ska få världens bästa sambo!!! Så nu måste ja bara fixa ett par draperier till mitt rum, då de inte finns några dörrar! Men ja har hört att dom har bra många fina billiga tyger på Ikea å eftersom att ja är så himla händig (?..)  så ska ja nog kunna åna detta fint! Men ja undrar om de finns några ljudisolerande tyger =P Äh ja å Elin kommer nog att vänja oss =P Om de nu finns några vettiga karlar i den staden som inte e dryga =P *ler* Men men!!

    

Nu sitter ja vilket fall som helst på tåget å har tråkigt? och till råga på allt blir vi nu dessutom 20 minuter sena! Roligt! Men, men that?s life! Men en fördel med de e ju att de mitt emot mig sitter en kille som faktiskt inte ser helt tokig ut! Så utsikten är i alla fall bra! Hihi! Trodde ett tag att han skulle av i Strömstad, då fundera ja på hur ja möjligen kunnat missa honom på Cod i ett helt år! Men icke? han ska av tidigare?attans!

Träffade Niklas idag innan ja skulle med tåget! Lika söt som alltid å så sjukt vältränad! Nu snackar vi att killen hade en munkjacka på sig å genom de så kunde man se hans mycket vältränade armar, grymma nackmuskler och najs bröst muskler! Var bra sugen på å bara känna lite, *ler* men ja va duktig å höll mig i skinnet å kände bara lite extra när ja krama honom! Naaaajs! Fler borde ha kropp som han!

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback