Min hälsoeftermiddag!

Efter många hårda dagar på jobbet kännde ja att de va dax att ta hand lite om mig själv! Så idag efter jobbet så började ja med att gå till gymmet för att träna lite! De gick la som vanligt rätt bra men de bästa med allt var dom två andra som oxå var där! Först så ser ja en "dam" sitta vid en av maskinerna utan någon tyngd på och rycka å slita, så ser ja hennes fötter! Å på sig har hon dom bästa tränings skorna någonsin! Ett par LACK skor!! Du vet ett par sådanna som glänser, har ett guldspänne och fransar! Höll ju på att dö bara där, å på sig har människan ett par flees byxor och en flees jacka som mycket nogrant är knäppt hela vägen upp! Så ser ja en lustig gubbe som sitter på en av spinnings maskinerna, han tittar lite på tanten å misstänkte att han tänkte som ja. Men nej. Han går fram till henne och börjar prata. Ser då att han har  en liknande outfit, flees ställ och ett par umärkande skor! Ett par tofflor, ni vet sånna där i typ sumgummi som blir typ 1mm tjocka efter att man haft dom i 2 dagar och om inte detta vore nog så stack tårna ut typ 2 cm utanför! Å de slutar inte där! Han skulle ju "styrketräna" han me. Vilket innebär typ inga vikter och snabba ryck! å de bästa av allt var när han skulle använda en masikn där man har handtaget högt upp å lixomdrar de neråt typ till knäna, men så hade någon ställt fram en bänk där, å människan sätter sig på huvudstödet å rycker å sliter! Ja höll ju på att bryta ihop för de såg ju inte riktigt klokt ut! Ja lovar att han försökte få till de med bänken i alla fall i 5 minuter! sitta på olika sätt å vred på den stakars bänken å höll på! Fan va rolig han va!

Efter träningen så var de solariet som gälde! Blev lite kort tid, bara 8 min, skulle tagit 12 men 10 kronorna tog slut så de sket sig! Fick la inte de resultat ja önskade men de va i alla fall väldigt skönt då de va uppiggande aromaterapi undertiden! Å de va as gött!

Sen blev de poolen! Börja med att sätta mig på soffan som är undervattnet där de va bubblor och mjukade upp mig lite, de slutade efter ett tag å då va ja lite frusen så ja tog å simma lite mot jetströmarna. Varm å go som ja nu var var de dax för lite nack massage under kobran, som sprutar en bred stark stråle uppifrån ner i nacken! As gött! Sen var de ryggens tur, nya lite mildare jetstrålar som var i "soffa" under vattnet och de va så skönt! Men sen va de dax att bubbla lite! Ner i bubbelpolen som är på utsidan! Satt där å bubbla ett tag innan ja gick in å satte mig i en av dom lite svalare bastun som är så där skön så man nästan somnar! "Äventyrsduchen" var nästa anhalt och de va fan spännande! Först blev de rött och de kom duch från sex munstycken som satt på väggen och så var de då rött ljus. Sen kom de "tropiskregn" som dom kallar de och ett grönt ljus, å sisst va de typ nån dimma eller nått å så! Mycket äventyrligt =P Men sen va de in i duchen och insmörjning med body butter som gälde innan ja cyklade hem.

Å då var de ju dax för middag! Som blev nyttig även den med en lövbiff på en bädd av champinjoner och purjolök och en avokado! Mumma!

Å en skön avslutning på kvällen blir nog en promenad och lite meditering! För vem gillar inte att må bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback