Vad är de ja gör så fel?

Är de meningen att man ska behöva gå till jobbet med en klump i magen av oro att chefen ska vara där? Att man ska vara orolig för att få en utskällning eller att någon klagar på de man gör? Allt man gör är sitt bästa men ändå så duger de inte och alltid är de något som är fel. Vi är två som gör exakt samma sak för samma sak. Men ändå av någon himla konstig anledning så är de ändå bara ja som får en massa skit och spydiga kommentarer. När man inte längre vågar fråga sin avdelning chef om hjälp eller har en fråga som man behöver ett svar på, då är de något som är knasigt. Man ska inte behöva vara rädd för att be om hjälp.

Jag kan inte allt, ja har lixom inte jobbat i 20 år som han har, så hur i hela helvete ska ja kunna veta allt som han vet? De har ju tagit honom 20 år att lära sig så hur i hela friden ska ja kunna lära mig allt på under en månad? Dessutom utan hjälp, han förväntar sig alltså att ja på tiden under en månad ska kunna lista ut allt som han har lärt sig under alla sina år? men de verkar ju himla rättvist? och oj så logiskt?

Men de som känns nästan jobbigast av allt är att de är bara mig han är på så här mycket, visst de finns en kille till som han är på lite me men ingen som behöver stå ut hela tiden och tydligen gör allting FEL.

Va fan har ja gjort dig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback