Oj nu var det länge sen!

som ni kanske förstår har de inte hänt så mycket det senaste veckorna.. de ända som hänt är att ja nu är på APU på delikatessen i Lerum. Det är kanske inte ett jätte varierande jobb som händer där men ja håller till där mellan kl 7 och 15,30 varje dag å så är ja praktiskt taget död när ja kommer hem! men det är roligt ändå!

Har nu även börjat sola inför balen och avslutningen då jag inte vill gå runt som ett levande lik utan vill ha en fin brun färg! Så där har ja väll tillbringat en del tid med! Har träffat Jonas ganska så mycket! Vi har bråkat eller ja tjafsat lite med en av våra kompisar på grund av…ja du ja vet inte exakt men de va lite lögner med i det hela.
Har bestämt nu att jag och Fa skall gå tillsammans på balen och det ser jag fram emot jätte mycket! De kommer bli så himla bra tror ja! Vi kommer i alla fall vara dom snyggaste! Det är i alla fall vad vi tycker!
Det är nog även så att jag just nyligen förstått att ja faktiskt snart ska ta studenten! Det är faktiskt inte så lång tid kvar nu! Det slog mig när mamma häromdagen frågade mig vad ja önskar mig i student present… hjälp ska man hålla reda på sånt med? Ojojoj de blir jobbigt det här!
Har hört ett rykte med som säger att vi treor i skolan ska på studiebesök eller nätt på nån brandkår för att göra en brandövning å rök dyka! Om så är fallet så längtar jag verkligen efter det å de kommer nog bli hur kul som helst å så fall!
Men men ja lovar att inte vara så har seg nästa gång ska uppdatera mig oftare!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback