Nu har en helg av städning och bal gått och studenten närmar sig med stormsteg!

 


I torsdags så åkte hela familjen utom jag och min lilla syster till vårat sommar ställe för att tillbringa helgen där. Jag och lina bestämde oss då för att städa hela huset för att göra mamma glad när hon kom hem på morsdag! Sagt och gjort vi började.. men vem kunde tro att de skulle ta oss 3 dagar att bli klara.. Samtidigt som vi städade var det även dags för mig att laga mat inför studenten och steka en hel massa kött och grejs. Ett antal tårtor blev också gjorda. Men oj så värt de det var! Mamma blev jätte glad och har nu berättat det för alla sina vänner som även dom blev helt imponerade å frågade vad mamma hade mutat oss med för att vi skulle göra det! *ler*
 

I lördags var det bal! Hur roligt som helst! Jag var hemma hos Lina min bästa vän och gjorde mig i ordning och vi gick tillsammans med Fa och Fredrick till balen! Där träffade vi Jossan min pojkväns syster och hennes date Daniel som jag också kände sen tidigare! Dom höll vi sällskap med under hela kvällen! Det var oxfilé, vals, mycket dans och lite vin! Kvällen avslutades sedan hemma hos Lina med champagne och lite musik! Var en väldigt lyckad kväll och jag och Lina va lätt snyggast på stället *ler*!! Om vi får bestämma!!

Och låt oss nu inte glömma att antalet dagar kvar till studenten praktiskt taget är löjligt få! Huuur bra som helst! Kommer bli så himla roligt och ja längtar så himla mycket! Och alla mina vänner som ska komma! Ska bli kul att träffa er! För många av er har ja ej hunnit träffa på länge! Men det ska bli jätte roligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback